Gårdagens insamling till förmån för 125-öresmatchen mot Utsikten den 25:e september genererade 3530 svenska kronor plus 20 euro, vilket ger ett totalbelopp på drygt 3700 kronor! Detta är en mycket bra siffra med tanke på att insamlingen uteslutande skedde på Östra Stå!

Vi kommer köra ett nytt race mot Gauthiod på lördag för att alla som ville bidra igår men som inte hade kontanter med sig, eller helt enkelt missade att vi hade insamling, ska få en ny chans. Förhoppningsvis kan vi få in ytterligare ett par hundra på detta, pengar som oavkortat går till Östra Stå:s bidrag till 125-öresmatchen!

Som om det inte vore nog med insamlandet så kommer vi i samband med 125-öresmatchen att köra den mest omfattande insamlingen till förmån för tifogruppen där vår ambition är att vi ska slå nya insamlingsrekord, både räknat per åskådare men även den högsta totalsumman. Det ser i dagsläget ut som att det kommer bli en sedelkampanj där varje bidragsgivare får någon form av premie, men mer info om det senare.

Stort tack till alla som var med och bidrog (och även till alla er som bidrog till den fantastiska stämningen)!