Resultat är en trend, vår mentalitet är evig!

Att säsongsinledningen har varit en stor besvikelse är inget annat än en underdrift. Vi skulle ljuga om vi inte öppet och ärligt kan erkänna att det finns en stor oro för vårt Sällskaps framtida seriespel i Superettan.

Det är när det blåser som kallast vi skall sjunga som högst. Vi är inga vindflöjeln som viker oss vid motgång. Vi är ÖIS:are. Östra Stå är motorn och vi skall gå på alla cylindrar. Detta är också något som efterlevts under de första elva omgångarna och så skall det förbli tills omgång 30 är färdigspelad.

Vi må vara enögda i mångt och mycket men vi är heller inte blinda. Vi ser också att det är något fundamentalt fel i ÖIS organisation men det är inte här och nu detta skall redas ut. Detta bör göras efter säsongen. Grundligt och sakligt så grundorsakerna kan hittas och åtgärdas.

I dagsläget finns bara ett fokus, att vinna fotbollsmatcher. Fult, fint, orättvist eller välförtjänt spelar överhuvudtaget ingen roll. Tillvägagångssättet till tre poäng är just nu sekundärt. 

På tisdag 5/7 finns det nu chans till revansch igen. Denna gång mot Örebro på Gamla Ullevi. Troligtvis kommer det, för ovanlighetens skull, finnas folk på bortasektionen. Säkerligen ett gäng färglösa människor med gnällig dialekt. Låt oss sjunga ut dessa från start.

I år fyller dessutom Sällskapet 135 år. Det är något som kommer att uppmärksammas dagen till ära. Många timmar har lagts på att få till en hyllning värdig en 135-åring. Det är därför viktigt att Östra Stå fylls upp i god tid innan matchstart. Klä dig i våra färger, klädkod röd!

Vill du uppdatera din garderob går det alldeles utmärkt då nya T-shirts finns på Östra Stås souvenirbord. Låt oss nu kroka arm och bära fram Sällskapet till årets första seger. 

Resultat är en trend, vår mentalitet är evig!