Premiärinformation

Fem dagar kvar till premiär. Fem dagar till revanschen startar på riktigt, och vi återigen påbörjar klättringen uppåt. Gothia Cups korplag med den avskyvärde Dennis Andersson (för er som inte vet vad klassisk Göteborgshumor är – detta är inte klassisk Göteborgshumor) i spetsen lockade hela 2437 till sin premiär. Klarar vi inte av att slå den siffran på måndag så är det kollektiv skam och ett tecken på resignation. Detta är helt uteslutet!

Det tifo som är planerat till på måndag förutsätter ett välfyllt Östra Stå. De hundratals timmar som är lagda på tillverkningen betyder ingenting om slutresultatet blir skit på grund av att folk inte bemödar sig med att ta sig till Valhalla, så se till att få med er era rättrogna kamrater! Det kommer finnas informationslappar uppsatta runt om Östra Stå och instruktioner kommer även meddelas via megafonen men grundmantrat är uthållighet. Ett väl utfört tifo förtjänar att visas mer än en dryg minut!

Som alla möjligtvis har listat ut vid det här laget så kommer vi stå på ståplatsläktaren även i år. Vi ville ha ett tak, vi fick 15 meter byggnadsställning med tillhörande presenning, men när det gäller klåparna på Gotevent och Göteborgs Stad så blir man ju ändå positivt överraskad på grund av allmänt inkompetenta och tämligen odugliga kommunalarbetare. Taket är i första hand INTE ett regnskydd, utan en akustikförstärkare och det kommer förväntas att alla som tar plats där under bidrar till stämningen efter bästa förmåga! Kan vi packa ihop det fullständigt under taket och att alla som står där har inställningen att stötta ÖIS verbalt så kommer det bli riktigt bra.

Det finns även nyheter på souvenirbordet. Nya stickers har anlänt och dessa säljs i paket om 30 stycken (samma motiv) och kostar 30 kronor/paket eller fyra paket för 100 kronor.

Vid souvenirbordet kommer man också kunna anmäla sig till vår buss som rullar till Halmstad lördag 26 april. Vi kommer åka från Göteborg klockan 10 och till den pub som Balders Hage har ordnat som samlingsplats i Halmstad. Priset för resan är 250 kronor och pengar kan Swishas över på plats eller betalas kontant vid souvenirbordet.

Se till att få med era kamrater på måndag och så kör vi som om det vore det sista vi gjorde i livet!