Lördag 1/6 16.00 – Destination Ängelholm

Vi kör vidare med årets bussresor och det här blir den tredje resan för året som är öppen för allmänheten – och ni bör definitivt ta vara på den möjligheten! ÖIS förtjänar ett värdigt stöd på bortaplan och vi utlovar, i brist på konkurrens förvisso, det absolut roligaste resealternativet tillsammans med Sveriges bästa resesällskap!

Det är lördag och alla kan åka och alla ska åka! Med ett spelschema som innebär få bortaresor på lördagar så är det självklart att man åka på de som finns!

Priset för resan är 270 kronor vilket förmodligen kommer vara i samma prisklass som motsvarande med Balders Hage, oavsett om du är medlem eller ej (med deras priser till Jönköping och Varberg som referens), samtidigt som du inte kommer behöva packa med dig någon skämskudde!

Är du intresserad av att åka med oss så kan du höra av dig till resor@inferno-orgryte.com eller komma fram och prata med oss vid souvenirbordet i samband med de kommande hemmamatcherna mot Sundsvall och Degerfors. Att åka med oss är den bästa inkörsporten till bortaresornas fantastiska värld!

Fredag 14/6 19.00 – Destination Örebro

Senaste gången vi hade fredagsmatch på bortaplan så var även detta i Örebro – närmare bestämt i bortapremiären mot Degerfors 2010. För er som har glömt bort hur det såg ut då kan ni kolla här. Nu är det ÖSK som är motståndare istället för Degerfors och ett av få lag i serien som har en supporterverksamhet som går att beteckna som hyfsat intressant. Vad hade livet varit om man inte kunnat flexa ut några timmar en fredagseftermiddag och sätta sig på en buss genom Sverige för att se ÖIS spela bortamatch?

320 kronor kostar det och vi kommer åka från Göteborg runt 14.30.

Är du intresserad av att åka med oss så kan du höra av dig till resor@inferno-orgryte.com eller komma fram och prata med oss vid souvenirbordet i samband med de kommande hemmamatcherna. Var med och bidra så att ÖIS får ett värdigt stöd på bortaplan med!

Lördag 20/7 20.00 – Destination Stockholm

Vi ska spela invigningsmatch på en ny arena för fjärde gången sedan 2005 och den här gången bär det av till Nya Söderstadion för match mot Hammarby. Balders Hage säger sig sikta på tio bussar – hur de nu ska lyckas med det – och även vi tänker ha buss till den här matchen.

Inget pris är bestämt än men räkna med cirka 500 kronor, detsamma som Balders Hage tar för icke-medlemmar.

Är du intresserad av att åka med oss så kan du höra av dig till resor@inferno-orgryte.com eller komma fram och prata med oss vid souvenirbordet i samband med någon av de kommande hemmamatcherna. Det är dags att ta första segern i en invigningsmatch!