Den värsta tiden på året är över, och för oss ÖIS:are har det varit värre än vanligt. Konkurs, osäkerhet kring vilka spelare vi kommer ha och en ovisshet om var vi ska spela våra hemmamatcher. Nu blev det till slut Gamla Ullevi men tyvärr bestämdes det med alldeles för kort varsel för att det skulle gå att styra en kvalitativ premiärkoreografi. Samtidigt anser vi att är det premiär så ska det också vara ett tifo så nu ska vi för, första gången på alldeles för länge, ha ett klassiskt kaos tifo med toa-rullar, flaggor och konfetti. För att det här ska bli så bra som möjligt så uppmanar vi nu alla att rensa tidningsåtervinningen hemma, tömma alla metro-boxar som finns och de gröna soptunnorna på centralstationen och klippa så mycket konfetti man hinner tills imorgon. Ju fler som kan bidra desto bättre är det!

I morgon kommer vi också sälja Östra Stå 2003-2010. Det är en del som ännu inte har tagit del av denna fantastiska samtidsdokumentation över ÖIS läktarkultur, som borde vara ett givet inslag i varje ÖIS-ares DVD-samling. För 150 kronor blir den din!

Sedan vill vi också påminna om att vi spelar cupmatch mot Falkenberg på Valhalla IP nästa onsdag i Svenska Cupen. Med tanke på att cupen kommer vara vår enda chans att få möta ett roligt lag som faktiskt har någon slags klackverksamhet så är det viktigt att vi sluter upp helhjärtat och gör vad vi kan för att gå vidare. I division 1 kommer det roligaste som händer annars vara att läsa om hur diverse lokaltidningar skriver om de ”abnormiteter” som vi sysslar med och som man inte är vana vid på vischan där den enda bortasupportern brukar vara pappan till yngste killen i laget och dennes hund. Samtidigt är det något vi får bjuda på, det kan ju inte hända speciellt mycket intressant i de hålor som vi ska inta i år.