Landskrona hemma: full klacksektion och insamling!

Efter att ha levererat den absolut tröttaste stämningen i en hemmamatch på flera år senast mot Assyriska så är det nu dags att studsa tillbaka till en acceptabel nivå. Vi har tagit fyra poäng på de två senaste matcherna och vi har goda chanser att, till att börja med, ta oss över det första strecket och upp på kvalplats. Nu är sommaren slut och alla är tillbaka i sina vardagliga rutiner igen, och vad passar då bättre än att tillbringa en måndagskväll med att se ÖIS spela fotboll på Gamla Ullevi? ÖIS behöver stödet, och Vi ska ge dem det!  Vi vill att Östra Stå återigen ska vara fullsatt och om alla andra delar denna uppfattningen så ska det heller inte vara något problem att lösa detta! Prata med era kamrater som inte går så ofta, förklara läget för dem och – framförallt! – få dem att följa med på måndag! Vill Vi så går det. Vill Vi inte så kan varje match vara som den mot Assyriska, då det enda glädjeämnet var att vi tog tre poäng men Östra Stå var under all anständighet. Det är ett val Vi själva gör!

Det är planerat ett tifo och för att detta ska bli så bra som möjligt är det – som alltid – viktigt att det är mycket folk på Östra Stå. Det finns helt enkelt INGA URSÄKTER för att inte dra sitt eget strå till stacken!

I samband med denna match så kommer vi också arrangera en Östra Stå-insamling till förmån för enkronasmatchen och för att Vi ska ha en chans att pulvrisera förra årets resultat (lite mer än 3000 kronor) så är otroligt mycket vunnet om det kommer mycket folk! Ta med en 50-lapp och släng i någon av hinkarna så finns alla förutsättningar för att Vi gemensamt kommer kunna bidra med en bra summa! Strunta i att ta den där ölen i N3-baren och skänk summan direkt till ÖIS istället. Det är ingen uppoffring för någon!

Framåt Rödblått kämpa för seger!