På måndag är det äntligen dags för svensk fotbolls pionjärer att på allvar dra igång den svenska fotbollssäsongen och första motståndare som ska köras över på vår väg tillbaka mot Superettan är Skövde AIK. Förra året förstörde de Vår premiärfest men det kommer inte hända igen. Det SKA inte hända igen, och Vi ska göra allt Vi kan för att se till så att det inte blir så!

Spelarna kommer mötas av ett av de absolut snyggaste tifona som någonsin förekommit på ÖIS-läktaren och utöver detta så ska Vi skapa den bästa stämningen Vi någonsin haft. Våra spelare ska känna att de har Oss i ryggen och släpper vi in ett mål så är det var mans och kvinnas skyldighet att ta i ytterligare lite till. På måndag går vi för seger och då är det 90 minuter sång som gäller – oavsett vad det står i matchen. Det ska vara en sjuhelvetes ljudkuliss helt enkelt!

Det är planerat en marsch från Skotten med avgångstid runt 18.00 och vi hoppas att så många som möjligt väljer att delta i denna. Vi vill också uppmana folk att inte hänga i N3-baren före match. När spelarna kommer ut på planen för uppvärmningen så ska de få höra hur laddade Vi är inför det här och hur mycket Vi verkligen vill att de ska vinna.

Vi har dessutom för avsikt att ha ett souvenirbord där vi kommer sälja Östra Stå 2003-2010, klistermärken, pins och vi har även tagit fram en Östra Stå-t-shirt som kommer finnas till försäljning för 120 kronor. Det finns ett begränsat antal t-shirts så det är först till kvarn som gäller, men om efterfrågan är stor kommer vi ta fram fler exemplar. Glädjande nog kan vi meddela att Blickfång kommer göra comeback på Östra Stå och även den kommer finnas att hämta vid souvenirbordet.

I morgon klockan 10.00 tränar a-laget på ÖIS-gården och vi hoppas att så många som möjligt tar sig dit för att bevittna träningen och stötta spelarna innan matchen på måndag!