Vi drar nu igång en insamling till förmån för 125-öresmatchen mot Utsikten tisdag den 25:e september. Målet är att få ihop minst 4000 kronor så att Östra Stå kan synas bland bidragsgivarna.

Vi kommer under de två kommande hemmamatcherna mot Lund och Gauthiod gå runt på Östra Stå och i N3-baren och samla in pengar. Givetvis är även ni som sitter på övriga sektioner välkomna att bidra men företrädesvis kommer insamlingen att ske på Östra Stå så då får ni ta en liten promenad bort dit.

För att försöka underlätta kontanthanteringen så mycket som möjligt kommer vi till en början bara ha ett paket á (minst, man får givetvis lägga mer) 100 kronor där man, utöver att bidra till 125-öresmatchen, även får en tifobild, ett gäng Östra Stå-stickers och den 125-årspin som vi tryckte upp i vintras (se bild nedan). Antalet 100 kronors-paket är begränsade, men ungefär 40-50 paket kommer finnas tillgängliga. Om alla dessa paket tar slut – vilket vi verkligen hoppas – så kommer alla som efter det skänker minst 50 kronor få en 125-årspin, och även detta gäller så långt det något begränsade lagret räcker.

Målet är som sagt att få ihop minst 4000 kronor och när det är uppnått kommer vi fortsätta samla in tills vi känner att det är mättat. Alla pengar kommer oavkortat gå till 125-öresmatchen, oavsett om vi får in 100 kronor eller 10 000 kronor.