För att få det sagt: den upphämtningen vi nu har gjort betyder ingenting om vi efter sista omgången har Sylvia före oss i tabellen. Vi vill inte komma åtta, sjua, nia, femma, trea, utan vi vill spela i Superettan som vi en gång gjort. För att travestera en känd AVGÅ!-supporter.

Därför är det var ÖIS-ares plikt att ta sig till Skövde och med alla till buds stående (huvudsakligen genom sång) se till att våra spelare gör sitt!! Vi bryr oss inte om ifall ni cyklar, går, åker tåg, buss, flyg, samåker med kamrater eller kör själva. Ni ska vara så plats. Så. Jävla. Enkelt. Är. Det.

Inferno-tåget kommer lämna Göteborgs Central 08.32 och det hade varit roligt om de ÖIS-are som avser ta tåget till Skövde alla åkte med samma tåg. På det här tåget gäller tyvärr inte Västtrafiks fritidskort (detta gäller, enligt Västtrafiks reseplanerare, på avgångarna 08.02, 09.02, 10.02 & 12.02) men det kan man kanske komma undan med om man spelar dum. Annars är det, rent hypotetiskt sett, inte speciellt svårt för en större grupp att planka. Men det är dumt.

Vi kommer anlända till Skövde strax före 10 och kommer då antagligen ha någon timma att slå ihjäl innan den abonnerade puben öppnar. En lågoddsare är att ortens Systembolag kommer besökas (av alla de som har svårt för det här med planering, vilket brukar vara ett par stycken) och att det kommer inmundigas alkohol på en noga utvald plats.

Tåget hem går sedan 17.30 (Västtrafik-avgång, fritidskort gäller) och är i Göteborg runt 19. Vad som händer sedan kommer med allra största sannolikhet bero på utgången av serien.

Så ta med er era vänner, halsduken och se till att vässa stämbanden något så in i helvete!!

SKAM DEN SOM GER SIG!