En sista hyllning till vår till vår trotjänare

I en tid då förändringens vindar blåser kuling åt den moderna fotboll har du alltid varit trogen. Efter totalt tio säsonger i det vackraste sällskap och cirka 200 matcher är det nu dags att hylla en hjälte som varit oss trogen. Vi talar givetvis om mannen med lika stort rödblått hjärta som Wilhelm Friberg, Hannes Sahlin!

För sista gången kommer du kliva in på Gamla Ullevi med Sång till friheten i ryggen. Att detta skulle gå obemärkt förbi har aldrig varit något alternativ. Lika mycket som vi hatar spelare som byter rödblått mot randigt, kallar vårt sällskap för spännande projekt, lika mycket älskar vi dig och dina ideal. På lördag kommer tio år i trogen tjänst att hyllas och våra förväntningar är att Östra Stå skall leva som aldrig förr.

Utan att gå in på detaljer gällande arrangemanget kan vi säga att en halsduk är framtagen till Hannes ära. Denna kommer vara en del av tifot och ett fint minne att bära med sig vid fler rödblåa stunder än bara på lördag. Halsdukarna kommer endast att delas ut till folk i kärnan av Östra Stå. Rekommendationen är att bidra med 80 kr om man mottar en halsduk men det är inget krav, enbart en stark rekommendation. Utöver det är det endast 100% läktarinsats som är lägsta krav. På förekommen anledning gäller följande på lördag.

· Kom i tid

·Ställ dig centralt på Östra Stå

· Lyssna på instruktioner från capo

· Sjung högt

· Hylla Hannes