Dags att höja nivån igen!

Både spelet och läktarinsatsen höll division 1-klass mot Qviding. Det var två mycket onödigt tappade poäng och vi på Östra Stå klarade inte heller av att leverera, och det är inte okej att vi lägger oss på en sådan låg nivå när vi kan så mycket bättre. Vi har en historia att vara stolta över, och det är den ska vi ha i åtanke när våra motståndare försöker överträffa varandra i hur lite det verkligen är möjligt att bry sig om dem.

Något som blivit vanligare på senare år är att vi har en läktarmässig dipp under sommaren, och den inträffar oftast innan alla de som tycker en månads uppehåll är för lite för att kunna planera in sin egen semester på har flytt läktaren. Det är bara att hoppas att senaste matchen var årets bottennapp och att vi på Östra Stå är lika revanschsugna som spelarna är. Det vi gjorde mot Oskarshamn för två veckor är sedan är troligtvis det bästa vi gjort i serielunken på Valhalla och det är den nivån vi ska sträva efter att hålla varje match. Bestämmer sig alla bara för att köra så finns det inga hinder!

Mot Utsikten gäller följande: vill du ge ÖIS ett aktivt verbalt och visuellt stöd så ställ dig då i mitten av Östra Stå. Klä dig i ÖIS-färger, och är du trött på Intersports usla utbud och skändning av ÖIS-souvenirer så finns vårt souvenirbord öppet på måndag.

Låt oss nu tillsammans överträffa senaste det vi gjorde mot Oskarshamn. Sången skall eka och flaggorna skall dansa och Östa Stå skall leva som aldrig förr!