I morgon är det dags för andra matchen på mindre än en vecka mot det vidriga laget från havet – Falkenbergs Fotbollsmördarförening. I Växjö gick det som planerat men nu är det nya förutsättningar, långt i från den moderna fotbollen som Fotbollsmördarna själva går i bräschen för. Det är utomhus, riktigt gräs och seriepremiär och även om vi redan har spelat viktiga tävlingsmatcher i en och en halv månad så är seriespel alltid seriespel och en premiär alltid en premiär. Vi ska köra över dem!

Det kommer finnas en nyhet på vårt souvenirbord: sidenhalsduken på bilden nedan – tillika den snyggaste halsduken som någonsin funnits på ÖIS-läktaren. Den kommer säljas för 120 kronor och då antalet är begränsat är det först till kvarn som gäller. Vill du vara säker på att komma över denna så råder vi dig att inte chansa på att den finns kvar till kommande matcher utan köpa den direkt på matchen i morgon. (Det är en halsduk, framsida+baksida.)

För er som tålmodigt väntar på Östra Stå 2011-2012 får vi dessvärre be er att fortsätta vänta. De tekniska problemen som uppstod under vintern är inte helt lösta än så den kommer tyvärr inte finnas till försäljning i morgon, vilket var vår ambition. Vi kan inte lova när allt är löst och den kommer börja säljas, men vi jobbar på att få det färdigt så fort som möjligt.

Med anledning av att det har pratats lite om en premiärmarsch från Skotten så vill vi också säga att vi inte kommer delta i detta. Det kommer fler tillfällen att ha marscher i år, och vi kommer definitivt närvara då.

Vi ses på läktaren, och väljer man att stå i klacken så förväntas det att man gör det för att sjunga fram ÖIS till seger!