Bortapremiär på Hisingen!

I vanlig ordning spelar det ingen roll hur spelschemats lott slumpar sig, oavsett startar vi alltid säsongen på bortaplan. Det har och kan fortsättningsvis skrivas spaltmeters om rådande situation men låt oss för stunden lägga den energin på det vi kan påverka.

I detta fall finns det på måndag möjlighet att köpa en Anti Got event halsduk redan på pubsamlingen på Palace. Som tidigare nämnt åker vi i gemensamma trupper till Rambergsvallen och belägringen av spårvagnshållplatsen börjar vid Brunnsparken 17:50.    

Väl inne på arenan har vi en skyldighet mot oss själva som såväl ÖIS att säkerställa så säsongsinledningen inte startar i samma riktning som tidigare säsonger. Det gör vi bäst igenom att sjunga högt och lyssna på tifoinstruktionerna.  

Gällande tifoinsamlingen är vi överväldigade över responsen vi har fått i insamlingsväg och vi tackar ödmjukast för alla bidrag, stora som små. Med så goda ekonomiska förutsättningar är vi väl medvetna om att det förpliktar ett ansvar. Ett ansvar vi är beredda att ta, men vi behöver lika mycket er hjälp för att utförandet skall verkställas.    

Vi har också noterat att spridningen på antal personer som har bidragit till årets tifoinsamling har varit större än vanligt. Detta är något vi givetvis tycker är kul. På förekommande anledning för att fortsätta öka intresset för tifokulturen kommer långsidans sektion närmast klacken vara en del av tifot.  

Är du en av alla sittplatsare som bidragit med tifot ekonomiskt? Vill du sjunga med i sångerna? Ställ dig då sektion F närmast klacken och var med och bidra.  

Låt sången eka till fastlandet, låt alla tre poängen bli rödblåa, låt oss aldrig glömma Got events skeva prioriteringar och respektlöshet mot Fotbollens Fader.