Som flera av er förhoppningsvis noterade så var det en tifoinsamling i samband med 125-öresmatchen mot Utsikten där vi slog nytt insamlingsrekord då vi fick in drygt 11 000 kronor. På lördag är det dags för en ny insamling och även om dessa brukar ligga mer spridda över säsongen så har vi, med tabellplacering och förmodad publiktillströmning i beaktande, valt att avvakta med dessa till våra sista hemmamatcher så nu väntas det insamlingar både på lördag och mot Karlstad om två veckor.

Alla bidrag är välkomna, såväl monetära som om någon har möjlighet att ordna billigt/gratis färgat tyg eller färg. Dessa två är de som skapar störst hål i tifokassan och något vi verkligen hade uppskattat att få hjälp med för att hålla nere kostnaderna.

Har du inte möjlighet att närvara vid någon av de kommande två hemmamatcherna, eller redan har anammat det kontantlösa samhället fullt ut, men ändå vill bidra så finns det ett konto att sätta in valfri summa på:
Orust Sparbank
Clearingsnummer: 8353-5
Kontonummer: 36637635 

Så sent som idag ramlade det in ett bidrag på 3000 kronor från han som vann storvinsten på 50/50-lotteriet mot Utsikten och vi önskar att han fortsättningsvis är den enda som vinner på 50/50-lotteriet!

Premiärtifot.

Vi hoppas det korta intervallerna inte påverkar Er välvilja att bidra till nästa säsongs tifon då varenda krona är oerhört viktig eftersom vi har för avsikt att upprätthålla den höga kvalitet som ÖIS tifon har gjort i över ett decennium. Nu är det högst sannolikt att vi spelar i Superettan nästa år och då har vi helt sonika räknat med att det kommer gå åt en del pengar till premiären, derbyna mot Gais och även ytterligare någon eller några matcher.

Tifot mot Oddevold.

Ett tifo kostar olika mycket pengar beroende på vad man väljer att göra. Till exempel kostade tifot i 125-öresmatchen cirka 2000 kronor medan premiärtifot gick på närmare 10 000 kronor men där ett väldigt uppskattat färgbidrag gjorde att den monetära kostnaden inte blev en såpass stor belastning för tifokassan. Tifot vi hade mot Oddevold var ett klassiskt återvinningstifo och kostade inte mer än knappt 1000 kronor. För att sätta det hela i perspektiv så gick premiärtifot mot Gais 2009 på runt 25 000.

 125-öresmatchen