Nu stundar kvartsfinalen i Svenska Cupen mot, vad det har visat sig, en av Sveriges vidrigaste föreningar – Falkenbergs Fotbollsmördarförening. Denna vidriga bonnklubb förtjänar inte någon som helst respekt efter den senaste tidens behandling av VÅR fotboll och i morgon är det dags att visa vad vi tycker om dem.

– Det sista skälet är den ekonomiska biten. Att inte kunna spela hemma är en stor förlust för oss. Tipshallen i Växjö är det bästa alternativet för att få en så liten förlust som möjligt. Att spela i Borås hade tyvärr inneburit en större kostnad för oss.

Så uttalar sig ordföranden till den förening som skickar laget till Växjö dagen innan match för att ha möjlighet att träna i hallen, och för att bo på hotell över natten. Stor förlust indeed, om delar i uppladdningen består av en hotellnatt i en stad 17 mil hemifrån.

Men nu när de redan från börjat räknat med en stor förlust finns det absolut ingen anledning för oss att göra dem besvikna. De vill inte ha oss där, vi kommer vara där och vi ska få dem att ångra att de flyttade matchen till en inomhushall för vi kommer göra oss hörda! Precis som vi förväntar oss att spelarna ska vara taggade till tänderna så förväntar vi oss detsamma av alla ÖIS:are som har gjort uppoffringen att åka genom halva södra Sverige för den här matchen. Vi är inte där för vår egen skull – vi är där för att spelarna ska ta oss vidare till semifinal!

Vi uppmanar SAMTLIGA ÖIS:are att inte köpa någonting i kioskerna! Det är för närvarande oväsentligt vilka som får intäkterna från kiosk-verksamheten, men då det finns risk för att någon liten promille går till Falkenberg så ska det undvikas! Planera era eventuella inköp och gör dem innan, pengarna som ni sparar på detta kan ni istället skänka till ÖIS till förmån för gratisbussarna.

Falkenberg tänker profitera på oss supportrar som de egentligen inte ens vill ha där. Vi uppmanar INGEN att planka in, men det är rätt lätt för en folksamling på 100 personer att lugnt och städat promenera igenom ett biljettinsläpp. Ska man förhindra detta så hade det behövts tillräckligt med funktionärer för att Falkenberg snabbt ska gå back på biljettintäkterna så det är en win-win-situation i att ge Falkenberg så stor förlust som möjligt, om vi nu tillåter oss själva att föra detta högst hypotetiska resonemang. Som sagt så uppmanar vi ingen till att göra detta, och vi tar heller inget ansvar för om några gör verklighet av denna hypotes.

Betalar ni för er så ha en 50 kronor jämnt och betala bara för en ungdomsbiljett – och självklart vill ni ha något slags kvitto så ni kan göra avdrag för det som ”teambuilding-resa” i nästa års deklaration. Vi uppmanar ALLA att göra situationen jobbig för alla Falkenbergs funktionärer (givetvis ska ni hålla er på rätt sida lagen, precis som de ska göra angående redovisningsplikt av biljettintäkter m.m.) och om deras ordförande så personligen ska skriva 200 kvitton så får han göra det. Lägg inga fingrar emellan – Falkenbergs Fotbollsmördarförening förtjänar NOLL respekt från oss!

Mot seger – mot Europa!