Hylla Ailton, Väck en gammal ÖIS:are, Stöd ÖIS Tifogrupp!

Efter årets tifoarrangemang börjar nu kassan att sina.

Vi kommer på förekommande anledning att starta en insamling till förmån för Tifogruppen. Insamlingen kommer pågå under hösten och vintern i olika former. Vi kommer försöka vara så kreativa som möjligt. Vi kommer bland annat ha ett lotteri med priser, någon form av auktion på ÖIS-galan men också rena insamlingar.

Redan till nästa hemmamatch mot Brage finns ett utmärkt tillfälle att kombinera nytta med nöje. Ailton skall tackas av för sista gången. För oss som avslutade säsongen med stil är avtackningen redan gjord mot Vasalund borta, föregående års sista bortamatch. Men för er som missade detta finns det nu chans till revansch!

Tifogruppen kommer att sälja Brasilienflaggor som en hyllning till Ailton. Själva avtackningen kommer ske i halvtid. Vill man vara en del av hyllningen samt donera en slant till tifokassan kommer dessa flaggor att säljas på Östra Stå. Flaggans pris bestämmer ni själva, men tänk på att allt överskott går till framtida tifon.

Mot Brage kommer även årets sista arrangemang att genomföras. Vi vill och skall avsluta läktarsäsongen värdigt och för att vi skall lyckas behöver vi din hjälp! På lördagens  gratismatch förväntar vi oss inte bara att ni kommer till Östra Stå i tid. Ta även med er en kompis. Väck en gammal ÖIS:are till liv eller fräls en ny. Gör gärna båda delarna så är samvetet rent!

Vårt stöd till Sällskapet är alltid viktigt men i dessa tider av motgång är det än viktigare. Vi vill fortsatt understryka att vi absolut inte är nöjda på något sätt över den gångna säsongens. Åsikter bör ventileras och lyftas men inte under match när vi faktiskt har chans att påverka vårt öde.

Vi må vara enögda i mångt och mycket men vi är å andra sidan inte blinda. Vi ser också att det är något fundamentalt fel i ÖIS organisation men det är inte här och nu detta skall redas ut. Detta bör göras efter säsongen. Grundligt och sakligt så rotorsak kan hittas, elimineras och åtgärdas.

På lördag ser vi till att pussla ihop spillrorna från den trasiga säsongen.

Låt oss avsluta tifosäsongen värdigt.

Låt oss påminna spelarna hur mycket Sällskapet betyder för oss genom vårt outtröttliga stöd i 90 minuter.

Låt oss fortsatt hylla våra trogna spelare. Spelare som lever efter våra ideal, som aktivt väljer att inte vara en legosoldat till den modern fotboll. Ailton är en av dessa.

Låt oss slå vakt om vår tifokultur genom att bidra ekonomiskt utifrån egen förmåga.

Nedan kommer ett kollage av gångna säsongens arrangemang.