Hemmapremiär på bortaplan.

På tisdag är det återigen dags för en premiär, om än något annorlunda. Vad vi anser om det är redan kommunicerat och mer tid skall inte läggas på problematiken gällande arenafrågan för tillfället.

Att förväntningar ligger i luften är fullt naturligt såhär års, men i år finns det extra fog för dessa förväntningar. Sällskapet drivs nu i en riktning som vi inte sett på många år och de positiva tongångar runt föreningen har även spridit sig runt våra supporterkretsar. Inte minst årskortsförsäljningen skvallrar om att intresset för ÖIS är större än på många år. Detta är något vi skall förvalta samt förädla och nu ligger stort ansvar på oss.

För att premiären skall bli så bra som möjligt gäller det att alla drar sitt strå till stacken, oavsett grupptillhörighet eller tidigare engagemang. Många timmar av mörkrets månader har lagts på att göra just denna premiär så lyckad som möjligt. Nyckeln till framgång är att vi nu krokar arm och gör detta tillsammans på tisdag.

Samling på tisdag sker på Whoopsie daisy från eftermiddagen och framåt. Vid 17:50 sker gemensam marsch till Rambergsvallen och kortsidan. Planerat är att vi infinner oss på läktaren i god tid för att sjunga upp säsongen och ge spelarna stödet från första uppvärmningen som sedan fortsätter till våra 3 poängen är säkrade.

För att vi skall lyckas med det tilltänkta tifot behöver vi fylla vår sektion samt att folk lyssnar och tar del av instruktionerna som kommer ges på läktaren. Detta för att tifot skall kunna nå sin fulla potential. Utöver tifot förväntas att vi på läktaren ger vårt yttersta för att bära fram sällskapet. Flaggorna skall dansa i vinden, sången skall eka över älven till ett tomt Ullevi.

Vi kommer i vanlig ordning att sälja souvenirer på vår sektion, en nyhet i sortimentet är halsbuff. Kom i tid om du vill säkra ditt exemplar.

Låt oss tillsammans göra även denna premiär till något utöver det vanliga.

Kärlek röd, trohet blå, sjung för vårt ÖIS i från Östra Stå!